Зеленчуците помагат на органите, които наподобяват

Парче морков е подобно на човешкото око.  Научните изследвания показват, че морковите подобряват притока на кръв и функцията на очите.

 * Доматите имат четири камери като в сърцето и са червени на цвят.  Всички проучвания показват, че доматите са полезни за сърцето и кръвта.

 * Гроздът е с форма на сърце, всяко грозде прилича на кръвна клетка, а изследванията показват, че гроздето е сериозна храна за сърцето и кръвта.

 * Орехът има вид на малък мозък.  Той е полезен за мозъчните функции.

 * Фасулът има бъбречен вид и подобрява бъбречната функция.

 * Целина, бок чой и ревен са подобни на костите.  Тези храни са полезни за костите, съотношенията на натрий са равни и 23%.  Ако нямате достатъчно натрий в храната си, тялото го изтегля от костите и костите стават слаби.  Тези храни са полезни за вашия скелет.

 * Патладжан, авокадо и круша са насочени към здравето и функциите на матката и шийката на матката на жените, а външният им вид е подобен на тези органи.  Изследванията показват, че ако жените ядат авокадо веднъж седмично, той балансира хормоните, намалява нежеланото тегло след раждането и предотвратява рака на шийката на матката.

 * Смокинята е пълна със семена и расте като виси по двойки на дървото.  Смокинята увеличава броя и подвижността на сперматозоидите, а също така предотвратява мъжкото безплодие.

 * Външният вид на сладкия картоф е подобен на панкреаса и балансира гликемичния индекс при диабетици.

 * Маслината подпомага здравето и функцията на яйчниците.

 * Грейпфрут, портокал и други цитрусови плодове са подобни на женските гърди и помагат за тяхното здраве и движение на лимфата.

 * Лукът прилича на телесни клетки.  Той помага за отстраняване на отпадъчните материали от всички клетки на тялото.  Той дори причинява сълзи, които отмиват епителните слоеве на очите.

 


Печат   Е-мейл